Fannangir

Fannangir

Member Since 4 years ago

Experience Points
0
follower
Lessons Completed
0
follow
Best Reply Awards
0
repos

10 contributions in the last year

Pinned
Activity
Jan
11
2 weeks ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment dubilyer/ramzor_sensor

Fannangir
Fannangir

Multiple Sensors

Hi, Is there an option to monitor multiple cities? Thanks.

Fannangir
Fannangir

Thank you very much @dubilyer. Just tried to add 2 sensors, works as expected.

Dec
17
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

@DIYtechie , onviff setting is seen only if you connect an external monitor to the NVR. It is not exposed via web interface.

Activity icon
issue

Fannangir issue comment postlund/pyatv

Fannangir
Fannangir

TTS in 2.1.0 immediately crashes HA 2021.12.1

Describe the bug

I tried TTS tonight for the first time to my HomePod mini. Since the crash is immediate, there is no log... not sure what else I can do.

I open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

I tried on two different HomePods as well.

Error log

<place log here>

How to reproduce the bug?

open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

What is expected behavior?

No crash

Operating System

HomeAssistant OS

Python

3.9

pyatv

Whatever comes with v2.1.0

Device

HomePod mini 15.1.1

Additional context

Version | core-2021.12.1
Installation Type | Home Assistant OS
Development | false
Supervisor | true
Docker | true
User | root
Virtual Environment | false
Python Version | 3.9.7
Operating System Family | Linux
Operating System Version | 5.10.83
CPU Architecture | x86_64
Fannangir
Fannangir

@steve28 correct. Unfortunately I do not have a solution as well.

Dec
14
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment postlund/pyatv

Fannangir
Fannangir

TTS in 2.1.0 immediately crashes HA 2021.12.1

Describe the bug

I tried TTS tonight for the first time to my HomePod mini. Since the crash is immediate, there is no log... not sure what else I can do.

I open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

I tried on two different HomePods as well.

Error log

<place log here>

How to reproduce the bug?

open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

What is expected behavior?

No crash

Operating System

HomeAssistant OS

Python

3.9

pyatv

Whatever comes with v2.1.0

Device

HomePod mini 15.1.1

Additional context

Version | core-2021.12.1
Installation Type | Home Assistant OS
Development | false
Supervisor | true
Docker | true
User | root
Virtual Environment | false
Python Version | 3.9.7
Operating System Family | Linux
Operating System Version | 5.10.83
CPU Architecture | x86_64
Fannangir
Fannangir

Understood. Will check the option of a simple automation to resume playback following TTS announcement. Thanks.

Activity icon
issue

Fannangir issue comment georgezhao2010/apple_airplayer

Fannangir
Fannangir

Home assistant restarts when TTS is used

Hi, In the last version of HA, OS 6.6, Supervisor 2021.10.8, Core 2021.11.5, HA server restarts if TTS is used. miniaudio is not installed by default in this version. Tried to install it, still same behavior.

Is there any solution to make the integration work?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

@georgezhao2010 , you are right, it solves the issue. I have missed the restart following the reinstallation of miniaudio. Thanks for the tip.

Activity icon
issue

Fannangir issue comment postlund/pyatv

Fannangir
Fannangir

TTS in 2.1.0 immediately crashes HA 2021.12.1

Describe the bug

I tried TTS tonight for the first time to my HomePod mini. Since the crash is immediate, there is no log... not sure what else I can do.

I open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

I tried on two different HomePods as well.

Error log

<place log here>

How to reproduce the bug?

open the media player entity, type some text in the "Text to speak" line and press the button. HA immediately crashes an restarts

What is expected behavior?

No crash

Operating System

HomeAssistant OS

Python

3.9

pyatv

Whatever comes with v2.1.0

Device

HomePod mini 15.1.1

Additional context

Version | core-2021.12.1
Installation Type | Home Assistant OS
Development | false
Supervisor | true
Docker | true
User | root
Virtual Environment | false
Python Version | 3.9.7
Operating System Family | Linux
Operating System Version | 5.10.83
CPU Architecture | x86_64
Fannangir
Fannangir

@postlund , I have the same issue, your assumption is correct, it is related to miniaudio. Running HASSOS on a synology, under a VM. Done the following in the homeassistant container to reinstal miniaudio.

apk update apk add build-base pip3 uninstall --yes miniaudio pip3 install miniaudio

Restarted after installation, TTS works.

Just one comment, not related, maybe some improvement. Can you make it continue of a payback (if it was playing) instead of returning to pause mode?

Thanks.

Dec
12
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment georgezhao2010/apple_airplayer

Fannangir
Fannangir

Home assistant restarts when TTS is used

Hi, In the last version of HA, OS 6.6, Supervisor 2021.10.8, Core 2021.11.5, HA server restarts if TTS is used. miniaudio is not installed by default in this version. Tried to install it, still same behavior.

Is there any solution to make the integration work?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

Tried it as well, no luck. Found the following: https://github.com/postlund/hass-atv-beta Works like a charm out of the box, including artwork, control and TTS.

Dec
6
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue georgezhao2010/apple_airplayer

Fannangir
Fannangir

Home assistant restarts when TTS is used

Hi, In the last version of HA, OS 6.6, Supervisor 2021.10.8, Core 2021.11.5, HA server restarts if TTS is used. miniaudio is not installed by default in this version. Tried to install it, still same behavior.

Is there any solution to make the integration work?

Thanks.

Dec
5
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment georgezhao2010/apple_airplayer

Fannangir
Fannangir

reinstall mminiaudio each new version of Homeassitant

Do you know if their is a system to avoid reinstall mini audio each time we update Homeassistant ? minimum 1 time per month ...).

Your add on is. exactly what I'm searching to use my HomePod, but it's annoying to reinstall mini audio each time I update Homeassistant

Fannangir
Fannangir

I have used portainer to access supervisor container. It didn't have miniaudio installed at all. I have tried to install, it did install successfuly, but TTS does not work. Any other options to check?

Another question, how to play any audio file on the homepod mini via HA?

Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

@spf13, refer to some examples. Replace {IP-Address}, {User-Name}, {Password} and {Name} fields to meet your NVR/Cameras settings and desired cameras/sensors names.

camera:

Reolink High Quality Stream

  • platform: generic name: Parking South Generic still_image_url: "http://{IP-Address}/cgi-bin/api.cgi?cmd=Snap&channel=00&rs=wuuPhkmUCeI9WG7C&user={User-Name}&password={Password}" stream_source: "rtsp://{User-Name}:{Password}@IP-Address}:554/h264Preview_01_main"

Reolink Low Quality Stream (Sub Stream)

  • platform: generic name: {Camera Name} still_image_url: "http://{IP-Address}/cgi-bin/api.cgi?cmd=Snap&channel=00&rs=wuuPhkmUCeI9WG7C&user={User-Name}&password={Password}" stream_source: "rtsp://{User-Name}:{Password}@IP-Address}:554/h264Preview_01_sub"

binary_sensor:

Reolink Motion Sensor

  • platform: rest resource: http://{IP-Address}/api.cgi?cmd=GetMdState&channel=00&user={User-Name}&password={Password} name: {Camera Motion Name} scan_interval: 2 value_template: "{{ value_json[0].value.state }}" device_class: motion

Reolink AI Person Sensor

  • platform: rest resource: http://{IP-Address}/api.cgi?cmd=GetAiState&channel=00&user={User-Name}&password={Password} name: {Camera Motion Person Name} scan_interval: 2 value_template: "{{ value_json[0].value.people.alarm_state }}" device_class: motion

Reolink AI Vehicle Sensor

  • platform: rest resource: http://{IP-Address}/api.cgi?cmd=GetAiState&channel=00&user={User-Name}&password={Password} name: {Camera Motion Vehicle Name} scan_interval: 2 value_template: "{{ value_json[0].value.vehicle.alarm_state }}" device_class: motion
Dec
4
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue dubilyer/ramzor_sensor

Fannangir
Fannangir

Multiple Sensors

Hi, Is there an option to monitor multiple cities? Thanks.

Nov
28
1 month ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

@bfeige , I have implemented your proposal. Works great. Just kept the cameras as a generic platform to be able to play in Homekit. One point, the pet option gives an error, people and vehicle work. Could you please verify whether pet is correct? Thanks.

Nov
10
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment PiotrMachowski/Home-Assistant-custom-components-Xiaomi-Cloud-Map-Extractor

Fannangir
Fannangir

Map Extractor quit working (Two factor authentication required)

I've been successfully using the camera, map extractor, etc for over a year. It recently started giving me this error in the logs: This error originated from a custom integration.

Logger: custom_components.xiaomi_cloud_map_extractor.common.xiaomi_cloud_connector Source: custom_components/xiaomi_cloud_map_extractor/common/xiaomi_cloud_connector.py:86 Integration: xiaomi_cloud_map_extractor (documentation, issues) First occurred: 8:45:59 PM (1 occurrences) Last logged: 8:45:59 PM

Additional authentication required. Open following URL using device that has the same public IP, as your Home Assistant instance: https://account.xiaomi.com/identity/authStart?sid=passport&context=uTqPvO6apqW6eNzYVJGlecf1IdPlwCuf7s4kyGgAEEHJu8hAtr6hDE01YlWWNPJ1tlXWDxfLVW-XaF1FEclBzxl-WYSoMPDuPiSGPQu_kJfGzvjZ78EOMaHfXz9STWfcm2RxnfWkPN22ukly0MLQ-Q8YVb7lbyzW9ZiU7GNSlQGFHX1NKVBTa15-omitted last part for security

I pasted this address into a browser and it just came up "TIPS" on xiaomi help site?

Also the lovelace card reads: "two factor authentication required (see logs)" with this below: "Your camera entity is not providing calibration_points Enable calibration_points in camera entity or disable camera_calibration"

I had callibration points in my config so I removed it and am still getting the error and it won't load. Here's the config I'm using: camera: - platform: xiaomi_cloud_map_extractor host: token: username: password:

I'm running

Host Operating System Home Assistant OS 6.1
Update Channel beta
Supervisor Version supervisor-2021.06.8
Docker Version 20.10.6
Disk Total 113.9 GB
Disk Used 23.8 GB
Healthy true
Supported true
Board odroid-n2
Supervisor API ok
Version API ok
Version core-2021.7.2
Installation Type Home Assistant OS
Development false
Supervisor true
Docker true
Virtual Environment false
Python Version 3.9.5
Operating System Family Linux
Operating System Version 5.9.16
CPU Architecture aarch64

Any help would be greatly appreciated. I just enabled info logging for the map extractor and will post the logs after reboot.

Fannangir
Fannangir

Restarted HA today following an update to the latest version (2021.11.2). The integration started working, map has appeared. Don't know what would be the reason.

Nov
9
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment PiotrMachowski/Home-Assistant-custom-components-Xiaomi-Cloud-Map-Extractor

Fannangir
Fannangir

Map Extractor quit working (Two factor authentication required)

I've been successfully using the camera, map extractor, etc for over a year. It recently started giving me this error in the logs: This error originated from a custom integration.

Logger: custom_components.xiaomi_cloud_map_extractor.common.xiaomi_cloud_connector Source: custom_components/xiaomi_cloud_map_extractor/common/xiaomi_cloud_connector.py:86 Integration: xiaomi_cloud_map_extractor (documentation, issues) First occurred: 8:45:59 PM (1 occurrences) Last logged: 8:45:59 PM

Additional authentication required. Open following URL using device that has the same public IP, as your Home Assistant instance: https://account.xiaomi.com/identity/authStart?sid=passport&context=uTqPvO6apqW6eNzYVJGlecf1IdPlwCuf7s4kyGgAEEHJu8hAtr6hDE01YlWWNPJ1tlXWDxfLVW-XaF1FEclBzxl-WYSoMPDuPiSGPQu_kJfGzvjZ78EOMaHfXz9STWfcm2RxnfWkPN22ukly0MLQ-Q8YVb7lbyzW9ZiU7GNSlQGFHX1NKVBTa15-omitted last part for security

I pasted this address into a browser and it just came up "TIPS" on xiaomi help site?

Also the lovelace card reads: "two factor authentication required (see logs)" with this below: "Your camera entity is not providing calibration_points Enable calibration_points in camera entity or disable camera_calibration"

I had callibration points in my config so I removed it and am still getting the error and it won't load. Here's the config I'm using: camera: - platform: xiaomi_cloud_map_extractor host: token: username: password:

I'm running

Host Operating System Home Assistant OS 6.1
Update Channel beta
Supervisor Version supervisor-2021.06.8
Docker Version 20.10.6
Disk Total 113.9 GB
Disk Used 23.8 GB
Healthy true
Supported true
Board odroid-n2
Supervisor API ok
Version API ok
Version core-2021.7.2
Installation Type Home Assistant OS
Development false
Supervisor true
Docker true
Virtual Environment false
Python Version 3.9.5
Operating System Family Linux
Operating System Version 5.9.16
CPU Architecture aarch64

Any help would be greatly appreciated. I just enabled info logging for the map extractor and will post the logs after reboot.

Fannangir
Fannangir

Tried all of the above. Tried to enable/disable the request of 2fa from other devices. Tried via token link and HA link. Tried another public IP (via phone internet connection) Still, unfortunately, stuck in the same loop.

Nov
7
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment PiotrMachowski/Home-Assistant-custom-components-Xiaomi-Cloud-Map-Extractor

Fannangir
Fannangir

Unable to retrieve map data

Logger: custom_components.xiaomi_cloud_map_extractor.camera Source: custom_components/xiaomi_cloud_map_extractor/camera.py:333 Integration: xiaomi_cloud_map_extractor (documentation, issues) First occurred: 15:20:02 (1 occurrences) Last logged: 15:20:02

Unable to retrieve map data

Fannangir
Fannangir

I guess you mean XIAOMI_CLOUD_MAP_EXTRACTOR reload. If this is the meaning, I did. After reload, same message appears, additional authentication required…

Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

Did someone with the 16 channels 4k NVR got the sensors working?

Is it related to the User? I can see in the NVR the option of 3 types of users (regular, admin and super admin). Is there any difference for the integration? Just guessing what might be wrong.

Activity icon
issue

Fannangir issue comment PiotrMachowski/Home-Assistant-custom-components-Xiaomi-Cloud-Map-Extractor

Fannangir
Fannangir

Unable to retrieve map data

Logger: custom_components.xiaomi_cloud_map_extractor.camera Source: custom_components/xiaomi_cloud_map_extractor/camera.py:333 Integration: xiaomi_cloud_map_extractor (documentation, issues) First occurred: 15:20:02 (1 occurrences) Last logged: 15:20:02

Unable to retrieve map data

Fannangir
Fannangir

Tried multiple times, from the phone as well. Ends up with ok, but integration keeps the same message, unfortunately 😟

Nov
5
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

7 cameras. 4 RLC-810A, 3 RLC-820A.

Activity icon
issue

Fannangir issue comment PiotrMachowski/Home-Assistant-custom-components-Xiaomi-Cloud-Map-Extractor

Fannangir
Fannangir

Unable to retrieve map data

Logger: custom_components.xiaomi_cloud_map_extractor.camera Source: custom_components/xiaomi_cloud_map_extractor/camera.py:333 Integration: xiaomi_cloud_map_extractor (documentation, issues) First occurred: 15:20:02 (1 occurrences) Last logged: 15:20:02

Unable to retrieve map data

Fannangir
Fannangir

Same issue, the method above didn't work. Receive ok message, but still no map :(.

Nov
4
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

Thanks for the link. @cpainchaud, here is my log: https://controlc.com/7fe0c5e4

Hope you can find the issue :). Thanks in advance.

Nov
2
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue PiotrMachowski/Xiaomi-cloud-tokens-extractor

Fannangir
Fannangir

Can't extract token

Hi, Following entering a username and password, I receive a message which says: Logging in... Two factor authentication required, please use following url and restart extractor: And then comes the link. And then says: Invalid login or password. Unable to log in.

Press ENTER to finish

I enter the link, verification process ends up with an ok message in the browser.

I run the extractor again, and can see the same loop, again asks to enter the url. I have tried again, browser says again ok, but still, same messages from the extractor.

What I could be missing?

Thanks.

Nov
1
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue comment fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.

Fannangir
Fannangir

Could you please instruct me how to do it?

Oct
31
2 months ago
Activity icon
issue

Fannangir issue fwestenberg/reolink_dev

Fannangir
Fannangir

Motion Sensors do not work - Usually Unavailable

Hi,

Can't get the sensors to operate. Connected via RLN16-410 NVR with the latest firmware 3.0.0.148. Cameras are RLC-810A and RLC-820A with the latest firmware 3.0.0.494. Have set internal URL, and enabled ONVIF on the NVR.

In the log I can see the following: Logger: reolink.subscription_manager Source: /usr/local/lib/python3.9/site-packages/reolink/subscription_manager.py:103 First occurred: 18:57:00 (126 occurrences) Last logged: 19:02:00

Subscription process ended with wrong HTTP status: 400: Bad Request

And the following: Logger: custom_components.reolink_dev.base Source: custom_components/reolink_dev/base.py:376 Integration: Reolink IP camera (documentation, issues) First occurred: 18:57:00 (42 occurrences) Last logged: 19:02:00

Host 192.168.1.248 error renewing the Reolink subscription

Occasionally, I can see some data from the sensors, but these are mostly unavailable.

What I could be missing? What additional information/log can I provide?

Thanks.