! LaTeX Error: Command \researcheridsocialsymbol undefined

3
closed
PietroD
PietroD
Posted 2 months ago

! LaTeX Error: Command \researcheridsocialsymbol undefined #181

Hi, Thanks for the wonderful package. I get ! LaTeX Error: Command \researcheridsocialsymbol undefined. When using moderncv template on macOS.

sessionInfo() R version 4.0.5 (2021-03-31) Platform: x86_64-apple-darwin17.0 (64-bit) Running under: macOS Catalina 10.15.5

Matrix products: default BLAS: /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libBLAS.dylib LAPACK: /Library/Frameworks/R.framework/Versions/4.0/Resources/lib/libRlapack.dylib

locale: [1] it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8/C/it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8

attached base packages: [1] stats graphics grDevices utils datasets methods base

loaded via a namespace (and not attached): [1] xml2_1.3.2 knitr_1.33 magrittr_2.0.1 rvest_1.0.0 tidyselect_1.1.0 R.cache_0.14.0
[7] R6_2.5.0 rlang_0.4.11 fansi_0.4.2 stringr_1.4.0 httr_1.4.2 dplyr_1.0.5
[13] tools_4.0.5 xfun_0.23 R.oo_1.24.0 utf8_1.2.1 DBI_1.1.1 scholar_0.2.0
[19] htmltools_0.5.1.1 ellipsis_0.3.1 yaml_2.2.1 digest_0.6.27 assertthat_0.2.1 tibble_3.1.1
[25] lifecycle_1.0.0 crayon_1.4.1 purrr_0.3.4 R.utils_2.10.1 vctrs_0.3.7 glue_1.4.2
[31] evaluate_0.14 rmarkdown_2.8.6 stringi_1.6.2 compiler_4.0.5 pillar_1.6.0 R.methodsS3_1.8.1 [37] generics_0.1.0 vitae_0.4.2 pkgconfig_2.0.3 `

mitchelloharawild
mitchelloharawild
Created 2 months ago

Thanks for the bug report. This should be fixed in https://github.com/mitchelloharawild/vitae/pull/177/, please install the development version and let me know if you still have this issue.

PietroD
PietroD
Created 2 months ago

Issue persists with dev version 0.4.2.9000.

sessionInfo()

R version 4.0.5 (2021-03-31) Platform: x86_64-apple-darwin17.0 (64-bit) Running under: macOS Catalina 10.15.5

Matrix products: default BLAS: /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/libBLAS.dylib LAPACK: /Library/Frameworks/R.framework/Versions/4.0/Resources/lib/libRlapack.dylib

locale: [1] it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8/C/it_IT.UTF-8/it_IT.UTF-8

attached base packages: [1] stats graphics grDevices utils datasets methods base

other attached packages: [1] vitae_0.4.2.9000

loaded via a namespace (and not attached): [1] fansi_0.4.2 assertthat_0.2.1 utf8_1.2.1 crayon_1.4.1 dplyr_1.0.5 R6_2.5.0 [7] DBI_1.1.1 lifecycle_1.0.0 magrittr_2.0.1 pillar_1.6.0 rlang_0.4.11 vctrs_0.3.7 [13] generics_0.1.0 ellipsis_0.3.1 tools_4.0.5 glue_1.4.2 purrr_0.3.4 xfun_0.23 [19] compiler_4.0.5 pkgconfig_2.0.3 knitr_1.33 tidyselect_1.1.0 tibble_3.1.1

Aariq
Aariq
Created 1 month ago

I was also still getting the error after updating, but I deleted all the template files and re-knit the .Rmd and it worked